/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F278%2F17a65214fcbb149420a2e5012273c427.jpg)
Євген Клопотенко розробив гаряче меню для «Укрзалізниці»
Ресторатор Євгеній Клопотенко зазначив у своїх соцмережах, що разом «Укрзалізницею» запустив гаряче меню в поїздах. Завдяки «інноваційним технологіям смак страв зберігатиметься таким, ніби їх щойно приготували».
Зараз меню тестують на наступних рейсах :
- №351/352 Київ — Кишинів
- №95/96 Київ — Рахів
- №29/30 Київ — Ужгород
- №4/3 Запоріжжя — Ужгород
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F278%2F56c071be70bf10e621e9f24d42d617f7.jpg)
В переліку страв – карпатські деруни, омлет із житомирських яєць, курка з подільською картоплею та овочами та кримськотатарський плов з яловичиною. Вартість позицій: від 170 до 190 гривень.
- #Укрзалізниця
Коментарі:
Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті
