Ніжна корейська кава «Dalgona»: ви можете приготувати її лише з 3 інгредієнтів
Ніжна корейська кава «Dalgona»: ви можете приготувати її лише з 3 інгредієнтів

Ніжна корейська кава «Dalgona»: ви можете приготувати її лише з 3 інгредієнтів

Нині на дворі відчутно позимніло. Треба частіше пити щось гаряченьке. І якнайкраще для цього пасує кава. Сьогодні,  разом з нашим хорошим партнером Торговою Маркою Кава Старого Львова, хочу поділитися рецептом ніжної корейської кави «Dalgona».

Ця кава родом з Південної Кореї. Напій складається з розчинної кави, збитої до пишної консистенції з цукром і окропом, та молока. Назва «Dalgona» відноситься до корейських кавових цукерок, адже напій нагадує їх смак і колір. Цей простий у приготуванні десерт став хітом у соціальних мережах TikTok та Instagram. З трьох простих інгредієнтів виходить ефектний делікатес, пише Glos Wielkopolski.

Інгредієнти:

  • 1 столова ложка розчинної кави,
  • 50 мл гарячої води,
  • 1 столова ложка білого кристалічного цукру,
  • 1 стакан молока.

Приготування:

У високу ємність висипати ложку розчинної кави, додати гарячу воду та цукор. За допомогою ручного блендера або міксера збивайте приблизно 2 хвилини, доки не утвориться пишний і легкий кавовий крем. Нагрійте молоко в каструлі і перелийте його в склянку. Потім на молоко потрібно викласти збиту каву.

Пити каву потрібно в колі друзів, або, в крайньому разі – в товаристві справжніх поціновувачів. Адже кава від цього стає тільки смачнішою.

Наталка СТУДНЯ

Источник материала
loader