Битва образів: Блейк Лайвлі повторила легендарний вихід Брітні Спірс 2002 року
Битва образів: Блейк Лайвлі повторила легендарний вихід Брітні Спірс 2002 року

Битва образів: Блейк Лайвлі повторила легендарний вихід Брітні Спірс 2002 року

Любов знаменитостей до культових вінтажних речей, здається, ніколи не закінчиться. Останніми роками ми все частіше спостерігаємо за їхніми перевтіленнями в архівні образи на червоних доріжках престижних церемоній та інших урочистостях. Так, днями наші погляди прикувала Блейк Лайвлі — зірка нової стрічки «Покинь, якщо кохаєш». 

Під час нью-йоркської прем’єри фільму 36-річна акторка вдягнула різноколірну сукню Versace, доповнену яскравими лелітками, вирізами та деталями у вигляді крил метелика. Вперше бренд представив її в колекції осінь-зима — 2002. Доповнила Блейк образ сяйливими босоніжками, сережками та каблучками від Lorraine Schwartz. 

Надихнула акторку на образ Брітні Спірс, яка вдягала цю ж сукню від Донателли Версаче у 2002 році. 

«Це справжня сукня Брітні. Вона має бути в Смітсонівському інституті або Метрополітен-музеї. Але вона на мені. Я почуваюся такою щасливою!», — поділилася Блейк із виданням People.  

Битва образів: Блейк Лайвлі повторила легендарний вихід Брітні Спірс 2002 року - Фото 1

Акторка навіть залишила особливі подяки для співачки у своєму Instagram. 

«Справжня королева, яка надихнула нас сяяти та ділитися своїми історіями. Брітні, у всіх нас, мілленіалів, є історія про те, як ти змусила нас сяяти та благоговіти своєю силою, радістю і неймовірно наполегливою працею. Спасибі за твій приклад і твій внесок у те, щоб жінки розповідали власні історії».

Раніше Блейк Лайвлі разом із Джіджі Хадід з’явилися на прем’єрі фільму «Дедпул і Росомаха». Зірки підібрали образи, що за колірною гамою відповідали головним героям стрічки. 


Источник материала
loader