Приємного перегляду: режисерська версія дилогії «Бунтівний місяць» йде 6,5 годин
Приємного перегляду: режисерська версія дилогії «Бунтівний місяць» йде 6,5 годин

Приємного перегляду: режисерська версія дилогії «Бунтівний місяць» йде 6,5 годин

Стримінгова платформа Netflix випустила режисерську версію фільмів «Бунтівний Місяць», що обіцяє «зануритися глибше в міфологію та божевілля епічної науково-фантастичної саги» культового режисера Зака ​​Снайдера, і вона буде «сексуальнішою та кривавішою» за оригінал.

На честь прем'єри режисерської версії саги «Бунтівний Місяць», яка відбулася онлайн 2 серпня, Снайдер поділився шикарним арт-постером зі словами:

Дякую Netflix за бачення, яке дозволило мені представити «Бунтівний Місяць» так, як я його спочатку задумав... Тепер LFG #RebelMoonDirectorsCut

Абревіатура LFG (Let's Fucking Go) є відсиланням до блокбастера «Дедпул і Росомаха», де фраза «Поїхали, хай йому грець» стала дивізом головних героїв.

Приємного перегляду: режисерська версія дилогії «Бунтівний місяць» йде 6,5 годин - Фото 1

Режисерська версія фільмів «Rebel Moon. Частина 1: Дитя вогню» та «Rebel Moon. Частина 2: Та, що лишає шрами» носить назви «Rebel Moon. Розділ 1: Чаша крові» та «Rebel Moon. Розділ 2: Прокляття прощення», і в них, коли мирному поселенню на Місяці в найвіддаленішому куточку всесвіту загрожує армія тиранічного регента Балізаріуса, головна героїня Кора (Софія Бутелла), таємнича незнайомка, що живе серед селян, стає їхньою найкращою надією на виживання. Отримавши завдання знайти навчених бійців, які об'єднаються з нею, щоб протистояти цьому тирану, Кора збирає невеликий загін воїнів з аутсайдерів, повстанців, селян і сиріт війни, які поділяють спільне бажання спокути та помсти. Коли тінь цілого королівства лягає на далекий Місяць, формується нова армія героїв.

Тривалість обох фільмів режисерської версії складає 6,5 годин.

Источник материала
loader