Тепер офіційно: Леді Гага підтвердила чутки про заручини
Тепер офіційно: Леді Гага підтвердила чутки про заручини

Тепер офіційно: Леді Гага підтвердила чутки про заручини

У квітні цього року Леді Гагу вперше побачили на публіці з каблучкою на безіменному пальці. Тоді Мережею почали ширитися чутки про те, що схоже зірка отримала новий статус нареченої, і зовсім скоро вона вийде заміж за свого хлопця Майкла Поланскі, з яким разом уже близько чотирьох років. Сама співачка довгий час відмовлялася давати будь-які коментарі про свої стосунки, однак днями, під час відкриття Олімпійських ігор у Парижі, вперше представила бойфренда як майбутнього чоловіка.

На змаганнях із плавання Леді Гага зустріла прем’єр-міністра Франції Габріеля Атталя та познайомила його з коханим. Знаменитість назвала Майкла «своїм нареченим» і тим самим промовилася про їхні заручини. Відео, на якому Леді Гага представляє Поланскі, опублікував Атталь у TikTok. 

Тепер офіційно: Леді Гага підтвердила чутки про заручини - Фото 1

Леді Гага та Майкл Поланскі зустрічаються з 2020 року. Обранець співачки не є представником шоубізнесу: як відомо, він виконавчий директор благодійного фонду Parker Foundation і займається інвестиціями в розвиток медицини, зокрема в напрямок дослідження боротьби з раком. Сама пара поки не ділиться планами про проведення весілля.

 

@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony.  It was breathtaking.


Источник материала
loader