Джон Сіна рятує Аквафіну в шаленому трейлері екшну «Джекпот!»
Джон Сіна рятує Аквафіну в шаленому трейлері екшну «Джекпот!»

Джон Сіна рятує Аквафіну в шаленому трейлері екшну «Джекпот!»

Незабаром ми побачимо Джона Сіну у божевільному комедійному бойовику під назвою «Джекпот!», де компанію йому складе зірка супергеройського фільму «Шан-Чі» Аквафіна. Режисером їхньої пригоди став Пол Фіг.

У фільмі «Джекпот!», події якого відбуваються у 2030 році, Аквафіна грає Кейті, дівчину, яка раптово виграє у лотерею шалену купу грошей. Проте незабаром вона дізнається, що у цій лотереї є божевільне правило: той, хто вб'є переможця до заходу сонця, може забрати приз собі.

На щастя, як показує трейлер, Кейті зустрічає Ноела у втіленні Сіни, який стає її тілоохоронцем. Тож тепер у неї є шанс вижити й отримати свій приз.

Також у цьому екшні знявся актор Сіму Лю, він же Шан-Чі у кіновсесвіті Marvel.

Джон Сіна рятує Аквафіну в шаленому трейлері екшну «Джекпот!» - Фото 1

Минулого року Сіну можна було побачити у кінотеатрах у стрічках «Барбі», «Форсаж X», «Місія на двох» та «Фрілансер», а також він озвучив мультфільм «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів». Тим часом у цьому році він зіграв у шпигунському екшні «Арґайл» з Генрі Кавіллом.

Онлайн-прем'єра фільму «Джекпот!» за участю Сіни та Аквафіни відбудеться 15 серпня. Його можна буде переглянути на стримінговій платформі Prime.

Источник материала
loader