Том Генкс та Робін Райт знову разом у трейлері незвичайного фільму «Тут»
Том Генкс та Робін Райт знову разом у трейлері незвичайного фільму «Тут»

Том Генкс та Робін Райт знову разом у трейлері незвичайного фільму «Тут»

Зірки культової драми «Форрест Гамп» Том Генкс та Робін Райт возз'єднаються у новому фільмі режисера Роберта Земекіса, що отримав лаконічну назву «Тут».

Нова драматична стрічка режисера «Форреста Гампа» буде екранізацією графічного роману письменника Річарда МакГуайра «Тут» («Here»), що вийшов у 2014 році. Події фільму розгортаються на одній і тій самій ділянці Нової Англії з давніх часів і до далекого майбутнього. Проте основна частина оповіді охопить одну родину, що живе там з початку 20-го століття і до перших десятилітть 21-го століття.

Головним героєм драми Земекіса «Тут» буде Річард Янг у втіленні лавреата премії «Оскар» Тома Генкса. Номінантка на премії «Золотий глобус» та «Еммі» Робін Райт зіграє його дружину Маргарет.

Батьків Річарда втілять Пол Беттані (він же Віжн з блокбастерів та серіалів Marvel) та Келлі Райллі (зірка серіалів «Справжній детектив» та «Єллоустоун»).

Над сценарієм стрічки «Тут» разом з Земекісом працював лавреат премії «Оскар» Ерік Рот. Він виграв свій єдиний «Оскар» якраз за сценарій «Форреста Гампа». В американський прокат новий фільм Земекіса вийде у листопаді.

Том Генкс та Робін Райт знову разом у трейлері незвичайного фільму «Тут» - Фото 1

Том Генкс та Робін Райт знову разом у трейлері незвичайного фільму «Тут» - Фото 2

Том Генкс та Робін Райт знову разом у трейлері незвичайного фільму «Тут» - Фото 3

Том Генкс та Робін Райт знову разом у трейлері незвичайного фільму «Тут» - Фото 4

Источник материала
loader