![«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Іван Булавін ділиться рецептом карпачо з яловичини](https://thumbor.my.ua/ckogEsQreW9kkH_icnC-UNcxrn4=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F201%2F0a56e537e2dc242ed39fa5832a87cff5.png)
«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Іван Булавін ділиться рецептом карпачо з яловичини
У проєкті гастрономічних вражень «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» сьогодні готуватиме Іван Булавін. На кухні технічного партнера GAGGENAU шеф-інноватор створить страву, яка не залишить глядачів байдужими — карпачо з яловичини з лисичками та бріош.
Інгредієнти для приготування:
Філе яловичини
Сіль
Перець
Олія з виноградних кісточок
Лисички
Цибуля ріпчаста
Крем-сир
Хліб бріош
Масло вершкове
Порічка
Повний рецепт — у відео, всі інгредієнти — на полицях WINETIME. Нехай смакує!
![loader](/files/images/preloader.gif)