![«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Олена Жаботинська ділиться рецептом овочевого оладка з лабне](https://thumbor.my.ua/VWBZIYTjt1sG0_te8xvck0RsAOo=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F201%2F5ac4fcde4baabb3dfb382197c9dd457b.png)
«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Олена Жаботинська ділиться рецептом овочевого оладка з лабне
У проєкті гастрономічних вражень. «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» працюватиме Олена Жаботинська — бренд-шеф ресторанної компанії «23 ресторани» в Івано-Франківську.
На кухні технічного партнера GAGGENAU вона пропонує приготувати сезонну їжу — овочевий оладок з лабне. Лише 15 хв — і легка, поживна та дуже смачна страва готова.
Інгредієнти для приготування:
Гарбуз свіжий — 30 г
Перець болгарський червоний — 15 г
Кабачок або цукіні — 80 г
Картопля — 80 г
Морква — 40 г
Кукурудзяне борошно — 20 г
Яйце куряче — 1 шт.
Петрушка свіжа — 8 г
Олія кукурудзяна — 30 г
Лабне — 50 г
Соняшник смажений — 10 г
Мікрогрін — 5 г
Зелена олія — 2 г
Детальний рецепт та лайфхаки від шефа — завтра у відео. Продукти — у WINETIME. Нехай смакує!
![loader](/files/images/preloader.gif)