Дивіться офіційний трейлер української драми про дорослішання «Ти мене любиш?»
Дивіться офіційний трейлер української драми про дорослішання «Ти мене любиш?»

Дивіться офіційний трейлер української драми про дорослішання «Ти мене любиш?»

Травень продовжує радувати нас прем'єрами нових українських стрічок, і останньою з них в прокат напередодні літа вийде драма «Ти мене любиш?» Тоні Ноябрьової.

Художній фільм «Ти мене любиш?» буде драмою про дорослішання 16-річної дівчини Кіри, яка щойно вступила до театрального вишу. Вона проживає своє дорослішання через розрив із сім’єю – її батьки несподівано для неї розлучаються після 20 років ідеального, як їй здавалося, спільного життя. Кіра змушена подорослішати і прийняти нову реальність на тлі зламу старої імперії СРСР і народження нової держави України.

Минулого року драматична стрічка Ноябрьової була представлена в рамках 14-го Одеського кінофестивалю, який через повномасштабну війну пройшов у Чернівцях, а перед цим його світова прем'єра відбулася на одному з трьох головних кінофестивалей світу – 73-му Берлінському кінофестивалі.

Кіру грає акторка Карина Химчук, яка за свою гру у фільмі «Ти мене любиш?» отримала на Одеському кінофестивалі спеціальну відзнаку.

Ноябрьова розповідає, що ідея цієї стрічки «вразила її мов блискавка». В український прокат драма «Ти мене любиш?» виходить наступного тижня, 30 травня.

Фільм «Ти мене любиш?» увійшов до головних кінопрем'єр травня, де компанію йому складають «Фуріоза», «Будинок "Слово"», «Суперники», «Ґарфілд у кіно», «Відблиск» та «Королівство планети мавп».

Дивіться офіційний трейлер української драми про дорослішання «Ти мене любиш?» - Фото 1

Источник материала
loader