![«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Сергій Башинський ділиться фірмовим рецептом ризото з креветками](https://thumbor.my.ua/8i_6y4j4b6-zVg2Hga6wzKswlkc=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F201%2F0bfdce59ef0bb523fba3342a6b822b04.png)
«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Сергій Башинський ділиться фірмовим рецептом ризото з креветками
У проєкті гастрономічних вражень «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» сьогодні працюватиме Сергій Башинський — шеф ресторанів «Веранда на Дніпрі» та Fenix. На кухні технічного партнера GAGGENAU він готуватиме ризото з креветками, пармезаном, таледжіо та горгондзолою.
Інгредієнти для приготування:
Рис карнаролі — 200 г
Креветки 16/20 — 300 г
Цибуля ріпчаста — 30 г
Часник — 10 г
Сир пармезан — 30 г
Сир горгондзола — 30 г
Сир таледжіо — 30 г
Маскарпоне — 30 г
Квіти декор
Мікрогрін
Сіль
Перець
Повний рецепт — у відео, всі інгредієнти — у маркетах Winetime. Нехай смакує!
![loader](/files/images/preloader.gif)