«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Катерина Ефімчук ділиться фірмовим рецептом сирників без борошна
«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Катерина Ефімчук ділиться фірмовим рецептом сирників без борошна

«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Катерина Ефімчук ділиться фірмовим рецептом сирників без борошна

Цього тижня в проєкті гастрономічних вражень «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» на кухні GAGGENAU готуватиме Катерина Ефімчук — хед-шеф ресторану Wine Love.

Ніжні сирники без борошна — корисна, легка та дуже смачна страва. До неї також підійде ароматна кава, яку зварить Володимир Задірака — засновник, співвласник та ідейний натхненник ONE LOVE coffee, Wine Love та Monthang Tea Space.

Інгредієнти для приготування:  

Сир кисломолочний — 800 г  

Цукор — 0,125 г  

Яйця — 5 шт. (жовтки)  

Ванільна паличка (екстракт ванілі або ванільний порошок)  

Манна крупа для панірування  

Топлене масло (або масло гхі) для смаження    

Сметана з чорносливом та горіхами:  

Сметана 15% — 300 г  

Чорнослив — 60 г  

Мед — 6 г  

Волоський горіх — 5 г     

Спосіб приготування:    

Сирники: кисломолочний сир перетираємо через сито. Жовтки змішуємо з цукром та ваніллю, перемішуємо до однорідності та розчинення цукру. У сирну масу додаємо яєчну суміш, замішуємо тісто. Формуємо кульки по 20 грамів, обвалюємо в манній крупі, відправляємо в морозильну камеру або холодильник. Перед подачею смажимо на сковорідці з невеликим вогнем, додаємо розтоплене вершкове масло. Знімаємо зі сковорідки, кладемо на серветку.  

Сметана з чорносливом: чорнослив промиваємо. Горіхи підсушуємо. Чорнослив та горіхи дрібно нарізаємо, змішуємо зі сметаною та медом. 

Інші деталі — у відео, а всі інгредієнти — у WINETIME.  Нехай смакує!  

Источник материала
loader