«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Влад Кіндер ділиться фірмовим рецептом картопляних млинців з чорною ікрою
«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Влад Кіндер ділиться фірмовим рецептом картопляних млинців з чорною ікрою

«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Влад Кіндер ділиться фірмовим рецептом картопляних млинців з чорною ікрою

Сьогодні в проєкті гастрономічних вражень «ТОПШефи х WINETIME. Готуємо разом» на кухні нашого технічного партнера GAGGENAU вдруге працюватиме Влад Кіндер — шеф ресторану Citronelle.  

Картопляні млинці з чорною ікрою та крем-фрешем — це смачна, цікава та достатньо легка в приготуванні страва.

«На мою думку, ця страва — свого роду квінтесенція кухні CITRONELLE. Вона гармонійно поєднує традиційні українські продукти, французьку гастрономію та творчий підхід», — каже Влад. 

Інгредієнти для приготування:

Картопля в мундирах — 500 г

Борошно семола — 2 ст.л

Філадельфія — 2 ст.л

Яйце — 2 шт.

Жовток — 1 шт.

Сіль — 6 г

Перець білий — 2 г

Топлене масло — 20 г

Крем-фреш — 100 г

Кріп — 10 г 

Цибуля шніт — 10 г

Оливкова олія — 35 г

Чорна ікра — 50 г

Лайфхаки та підказки від шефа — у відео. А повний рецепт — на нашому каналі.  Нехай смакує!

Источник материала
loader