Модний та корисний салат «Нісуаз» за рецептом Аніти Луценко
Модний та корисний салат «Нісуаз» за рецептом Аніти Луценко

Модний та корисний салат «Нісуаз» за рецептом Аніти Луценко

Корисні рецепти, які до того ж смачні та швидкі у приготуванні — на вагу золота. Сьогодні ми приготуємо модний, ситний та дуже корисний салат «Нісуаз» за рецептом зіркової української фітнес-тренерки Аніти Луценко. Його можна їсти після силового тренування, якщо ваша мета — нарощування м`язової маси та гарний рельєф тіла. Також це чудовий перекус, який забезпечить почуття ситості надовго.

Рецепт салату «Нісуаз»

Інгредієнти для заправки:

1 зубчик часнику

1-2 гілочки зеленого базиліка

1 ст. оливкової олії

1 ч. л. білого винного оцту

Сіль та мелений перець до смаку

Інгредієнти для салату:

100 г зеленої стручкової квасолі

1 ч. л. лимонного соку

1 яйце

50 г тунця у власному соку

1 помідор

3-4 філе анчоусів

50 г салатної суміші

5-6 оливок

1/4 цибулі

Перець та сіль до смаку

Етапи приготування салату:

Готуємо заправку. Олію збиваємо з оцтом виделкою до стану емульсії. Кладемо в отриману заправку дрібно нарізаний базилік і розчавлений зубчик часнику. Солимо і перчимо, перемішуємо та відставляємо убік.

Яйце відварюємо круто.

Виймаємо тунець із банки та розбираємо вилкою або руками на шматочки.

Квасолю обсмажуємо на оливковій олії до готовності, солимо, перчимо і приправляємо на смак лимонним соком.

У тарілки кладемо салат, обсмажену квасолю, нарізаний соломкою перець, тонко нарізану півкільцями цибулю, оливки, нарізане на четвертинки яйце, нарізаний часточками помідор і філе анчоусів (можна розрізати на 3-4 частини кожне, можна покласти цілком). Поливаємо заправкою та подаємо.


Источник материала
loader