Інгредієнти
- 400 г творожного сиру
- 150 г гарбуза
- 30 г цукру (1.2 ст.л.)
- 40 г борошна (2 ст.л. без гірки)
- 50 г яйця (1 шт)
- цедра 1-го апельсина
- кориця (за бажанням)
- сіль
Додатково:
- борошно для обвалки
- олія для смаження
Технологія приготування:
1. Натираємо гарбуз та цедру апельсина на терці, додаємо корицю. Залишаємо.
2. Перетираємо творожний сир, додаємо цукор, борошно, сіль.
3. Додаємо гарбуз. Перемішуємо.
4. Формуємо сирники, обвалюєио їх у борошні, обсмажуємо на олії.
5. Викладаємо на бумажні серветки. Готово)
Сохранить в: