«Я знаю, що в вас є кабачок в холодильнику, так, той самий самотній, що потім піде на смітник, так і не дочекавшись свого часу. Підбираючи і відпрацьовуючи в цьому році рецепти із кабачка мені хотілось звільнити вас від пательні і стояння над плитою.
Тому сьогодні ми будемо їх запікати. І першим рецептом буде а-ля лазанья. Без листів, без бешамель. Дуже проста і зрозуміла кожному страва і головне — корисна», — розповідає український food-блогер Яна Гордуновська.
Вам знадобиться:
• кабачок
• фарш
• цибуля
• часник
• томатний соус
• сир
• сіль/спеції
Готуємо лазан’ю:
Кабачок солимо і залишаємо для того, щоб він пустив сік і потім промокнути його.
Робимо все, як на відео, і запікаємо 40хв при 200 градусах.
Із спецій використовую: італійську суміш, коріандр. Форма на відео 25х20см.