Unchain та ELLE Ukraine запускають ініціативу для обізнаності українок у сфері криптовалют
Unchain та ELLE Ukraine запускають ініціативу для обізнаності українок у сфері криптовалют

Unchain та ELLE Ukraine запускають ініціативу для обізнаності українок у сфері криптовалют

Благодійний блокчейн-фонд Unchain та жіночий журнал ELLE Ukraine запускають проєкт Women’s СryptoGuida — провідник українських жінок в Інтернеті майбутнього (Web3) та світі криптовалют. Мета ініціативи — розширити українським жінкам доступ до благ, які вони можуть отримати завдяки технологіям блокчейну.

Unchain та ELLE Ukraine запускають ініціативу для обізнаності українок у сфері криптовалют - Фото 1

Ініціатива буде цікава для жінок, які ніколи не користувалися криптовалютою та прагнуть з’ясувати основні принципи роботи крипторинку; тих, які хочуть дізнатися більше про NFT та інші цифрові активи, а також для жінок, які прагнуть розширити кар’єрні можливості та довідатися більше про Web3.

«Наші зусилля спрямовані на підвищення рівня криптограмотності та фінансової свободи українок. Ми ставимо собі за мету надавати українкам усю необхідну інформацію про світ крипти зрозуміло, доступно та своєчасно.

Ми хочемо не тільки сприяти подоланню гендерного розриву та спонукати більше українок долучитися до світової криптоспільноти, а й розширити економічні можливості українок. Наша ініціатива покликана невпинно працювати над освітою та розширенням прав і можливостей українських жінок у світі Web3», — зазначають автори проєкту.

Unchain та ELLE Ukraine запускають ініціативу для обізнаності українок у сфері криптовалют - Фото 2

Повідомляється, що у рамках проєкту українки зможуть здобути знання про світ криптовалют і блокчейну, не ускладнюючи пошук потрібних даних важкою інформацією. У Women’s СryptoGuida вони отримають усю необхідну інформацію про віртуальні валюти, NFT, ринок децентралізованих фінансів (DeFi), дізнаються, як працюють криптоплатформи, як торгувати цифровими активами та багато іншого.

Ініціатива Women’s СryptoGuida допоможе українкам з’ясувати, як криптовалюта може стати корисною для них, які перспективи відкриває Інтернет майбутнього. Тут можна буде знайти все, що потрібно знати про криптовалюти: як відкрити власний гаманець, із чого почати своє навчання, як не стати жертвою шахраїв та як знайти роботу в цій сфері. Ментори та спеціалісти кращих міжнародних компаній допоможуть охочим розпочати свій шлях у Web3.

Для того щоб стати частиною ініціативи, потрібно приєднатися до телеграм-каналу Women’s CryptoGuida до 22 серпня.


Теги: Women’s СryptoGuida, криптовалюты
Источник материала
loader