/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F8589fc20794e1e55af73116b52621713.jpg)
Як приготувати смачний, пінистий і корисний квас, як з бочки: шість годин — і готово
Домашній квас: рецепт / © You Tube
Цей квас готується не так просто, але виходить надзвичайно смачним. Гарно освіжає в спеку.
Інгредієнти
- тепла вода
- 10 л
- цукор
- 700 г
- сухі дріжджі
- 20 г
- родзинки
- 50 г
- лимонна кислота
- 0,5 ч. ложки
Процес приготування:
-
Влити воду у каструлю, додати 500 г цукру, розмішати до розчинення. Всипати дріжджі, ретельно перемішати. Додати лимонну кислоту і родзинки.
-
200 г цукру всипати на суху сковорідку, поставити на вогонь нижче середнього, смажити, помішуючи, поки він не стане карамельного кольору. Цукор повинен повністю розтопитися.
-
Додати смажений цукор до інших інгредієнтів, перемішати, щоб карамель повністю розчинилася. Накрити кришкою, залишити в теплому приміщенні на 6 годин.
-
Розлити по пляшкам, покласти в холодильник. Зберігати в лежачому положенні.
Смачного!
