/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F7f2aa5893e72edeb3513710e7b0dda54.jpg)
Смак, який важко забути: готуємо ніжний малиново-вершковий тарт без випічки
Ще й готується легко та швидко, бо не потребує випікання. Рецептом малиново-вершкового тарту ділиться 24 Канал з посиланням на ua.новини.
Як приготувати малиново-вершковий тарт?
- Час: 20 хвилин
- Порції: 4
Інгредієнти:
– 60 грамів протеїнового печива;
– 30 грамів води;
– 140 грамів грецького йогурту;
– 30 грамів вершкового сиру;
– підсолоджувач;
– 5 грамів фісташок;
– 70 грамів малини.
Приготування:
- Печиво подрібніть на крихти. Додайте воду та перемішайте. Вологими руками розподіліть печиво в формі приблизно 12 сантиметрів. Зробіть бортики висотою 1 сантиметр.
- Змішайте йогурт та вершковий сир, підсолоджувач та подрібнені фісташки.
- Підготовлений крем викладіть на корж, а зверху прикрасьте малиною. Поставте в холодильник на кілька годин. Тоді дістаньте тарт з форми та куштуйте.
Смачного!
Теж приготуйте: смачний і ніжний зефір з 2 інгредієнтів.
