/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Faafbf86bfaf71f0a3b2d97ca6a305146.jpg)
Цей корейський салат із кабачків готується за лічені хвилини: до м'яса чи просто до хліба – ідеально
Простий рецепт та фантастичний смак
Любителям гостренького точно сподобається цей корейський салат з кабачків. За цим рецептом кабачки виходять хрусткі, ароматні та дуже смачні. Салат чудово доповнить м'ясні страви, гарніри, або ж його можна просто подати з хлібом.
Рецептом страви поділились на сайті Smachnenke.
Інгредієнти:
- Кабачки: 900 г
- Перець (солодкий або гострий): 100 г
- Селера: 50 г
- Кріп: 20 г
- Часник: 2–3 зубчики
- Сіль: 1 ст. л.
- Цукор: 1 ст. л.
- Чорний мелений перець: 0,5 ч. л.
- Коріандр: 1 ч. л.
- Оцет 70%: 1 ч. л.
- Олія: 3 ст. л.
- Мелений гострий перець: 1 ч. л.
- Паприка: 1 ч. л.
Як готувати корейський салат з кабачків:
- Наріжте кабачки кружальцями, додайте сіль, добре перемішайте і залиште на 1 годину. Протягом цього часу кілька разів помішайте, щоб кабачки пустили сік. Потім ретельно відіжміть зайву рідину і перекладіть кабачки у велику миску.
- Додайте до кабачків перець, нарізаний тонкими смужками (використовуйте солодкий або гострий перець за смаком), дрібно нарізану селеру та кріп. Туди ж натріть часник, всипте цукор, чорний перець, коріандр та влийте оцет. Добре все перемішайте.
- У невеликій каструлі або сотейнику сильно розігрійте олію. Додайте до гарячої олії мелений гострий перець та паприку. Тримайте на вогні буквально 10–15 секунд після закипання, а потім одразу ж вилийте цю запашну гарячу олію на підготовлені овочі зі спеціями.
- Ретельно перемішайте салат.
Цей салат можна подавати одразу, або ж дати йому настоятися в холодильнику кілька годин для кращого смаку.

