Фірмові хотдоги від переможниці "МастерШеф 14": додайте ці інгредієнти для особливого смаку
Фірмові хотдоги від переможниці "МастерШеф 14": додайте ці інгредієнти для особливого смаку

Фірмові хотдоги від переможниці "МастерШеф 14": додайте ці інгредієнти для особливого смаку

Переможниця 14-го сезону українського кулінарного шоу "Мастер.

Процес приготування:.

Бекон нарізаємо тонкими смужками і обсмажуємо на середньому вогні до хрусткої текстури.

У жир, що залишився від бекону, додаємо вершкове масло і борошно, обсмажуємо суміш до світло-коричневого відтінку.

Потім вливаємо молоко і додаємо сир, ретельно перемішуючи до повного розплавлення сиру і загущення соусу.

Молочну сосиску обсмажуємо до появи легкої золотистої скоринки.

Для збирання хотдога булочку рекомендується трохи підігріти або підсмажити на грилі.

Її намащуємо сирним соусом, викладаємо свіжий айсберг і моркву по-корейськи.

Зверху кладемо гарячу сосиску, додаємо соуси — гірчицю, майонез і кетчуп — і щедро посипаємо хрусткими смужками бекону.

Смачного!.

Джерело матеріала
loader