Ідеально до шашлику: як приготувати закуску із запеченого перцю, зелені та сиру
Ідеально до шашлику: як приготувати закуску із запеченого перцю, зелені та сиру

Ідеально до шашлику: як приготувати закуску із запеченого перцю, зелені та сиру

Приготувати цю страву досить просто

Сезон шашликів офіційно відкрито, а отже – саме час вирушати на природу, запрошувати друзів і готувати улюблене м’ясо на вогні. Один із цікавих способів замаринувати шашлик – у молоці: м’ясо виходить неймовірно ніжним і соковитим. Але шашлик — не єдина зірка пікніка.

Щоб доповнити головну страву чимось яскравим і ароматним, варто приготувати пікантну закуску з перцю. Вона стане ідеальним акомпанементом до м’яса, додасть кольору столу та точно не залишиться без уваги гостей. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "anny.cooking".

Як приготувати закуску з перцю

Інгредієнти:

  • 3-4 перцю (можна і більше);
  • 1 зубчик часнику;
  • 1 ч. л. французької гірчиці;
  • 1/2 невеликої фіолетової цибулі;
  • 1 ст. л. олії;
  • 1 ст. л. яблучного оцту;
  • сіль, петрушка;

Спосіб приготування:

1.Перець помити, почистити від насіння. Перекласти на деко, полити олією і запікати до готовності.

2.Перекласти у відповідний посуд, накрити харчовою плівкою та залишити на 15 хвилин. Після цього почистити перець від шкірки.

3.Порізати перець, додати подрібнену зелень, олію, гірчицю, часник, оцет, цибулю, сіль і перемішати.

4.Викласти цю суміш на хліб, зверху можна додати сир та зелень, буде дуже смачно.

Джерело матеріала
loader
loader