/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F352ec62ff0574ce8d82c0058334aa14d.png)
Соковиті ребра барбекю: записуйте легкий рецепт для дружньої вечірки
Соковиті, ароматні та з апетитною скоринкою - ребра барбекю завжди стають зіркою будь-якої вечірки.Цей простий рецепт ідеально підійде для дружніх посиденьок на природі або на терасі. Він не вимагає багато зусиль, але гарантує вибух смаків.Рецептом поділилася в Instagram фудблогерка з ніком ann_.food.ребра свинні - 2 кг(можна менше або більше)соус барбекюмедв'ялені сливи для подачінутові хлібці для подачіДля пасти (можна обирати улюблені ваші спеції)масло ГХІ - 1 ст. л.копчена паприка - 1 ст. л.паприка - 1/2 ст. л.сухий часник - 1 ст. л.сіль за смакомСвинячі ребра промити, висушити паперовим рушником, зняти плівку, та добре натерти пастою (масло гхі розтопити та додати спеції: копчена паприка, звичайна паприка, сіль та сухий часник) з обох сторін змастити пастою, завернути у плівку та відправити у холодильник маринуватись 3-4 год).Замариновані ребра загорнути у пергамент, далі у фольгу і відправити у духовку на 2 год при t180')Далі готові ребра змастити з обох сторін соусом барбекю та медом) і ще відправити у духовку на 15 хв до зарумʼянення).
