/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F6a9672e635ef98eeb2f3f4a8a6d2ad99.jpg)
Для травневих вихідних: спробуйте три швидкі закуски з редиски, які "зметуть" першими
Редиска є королевою на весняному столі з-поміж інших овочів. Вона хрустка, соковита й корисна. Якщо плануєте пікнік на травневі вихідні, приготуйте з неї легкі закуски. Це швидко, просто і дуже смачно.Gazeta.ua публікує три ідеї, які сподобаються і дорослим, і дітям.700 г редиски100 г синьої цибулі8 г часнику15 г свіжого кропу25 г солі50 г цукру1 г чорного перцю50 г оцту 8%25 г домашньої соняшникової оліїПриготування: все змішайте. Дайте їй помаринуватись хоча б 30 хв.Вершковий сир - 200 гРедиска - 5 шт.Цибуля-шніт - 15 гПерець чорний мелений - 1/5 ч. л.Сіль за смакомПомийте й просушіть цибулю й редиску паперовими рушниками. Наріжте редиску дрібними шматочками. Подрібніть цибулю.Змішайте у мисці вершковий сир, зелену цибулю й редиску, додайте мелений перець і сіль. Ретельно перемішайте. За бажанням, збийте суміш у блендері.Цей салат - ідеальний у всьому: яскравий колір, смачна заправка, ще й фігура буде вдячна.Салат Айсберг або капуста молода- 200 г;Редиска - 150 г;Огірки - 3 шт;Яйця варені - 2-3 шт;Цибуля синя- 1/2 шт;Кукурудза ( за бажанням)- 150 г;Заправка:Сметана ( жирність за смаком) - 4 ст.л;Гірчиця - 1 ч.л;Сіль, перець - за смаком;Оливкова олія - 1 ст. л.Нашинкувати капусту. Порізати довільної форми огірки, редиску, варені яйця та цибулю. Додати до капусти.Кукурудзу додавайте за бажанням. З нею мені смачніше.Змішати всі інгредієнти для заправки та додати до салату. Все ретельно змішати.Тримайте сирну суміш у скляному посуді в холодильнику. Термін зберігання до 3-х діб.

