Без яєць та желатину: рецепт глянцевої глазурі на паски за 3 хвилини
Без яєць та желатину: рецепт глянцевої глазурі на паски за 3 хвилини

Без яєць та желатину: рецепт глянцевої глазурі на паски за 3 хвилини

Красиву і смачну глазур на паску можна приготувати лише з двох інгредієнтів.
Час приготування:
5 хв
Час на підготовку:
5 хв
Порції
4 порції
Кухня
Інтернаціональна

Великодню випічку традиційно прийнято прикрашати глазур'ю, посипкою або горіхами. Однак дуже часто "білі шапочки" на пасках починають тріскатися або ж не висихають та липнуть до рук. Главред знайшов рецепт ідеальної глянцевої глазурі.

Відомий шеф-кухар та суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці в Instagram поділився улюбленим рецептом глазурі для великодніх пасок. Готується дуже просто, а виходить дуже смачною та не крихкою.

Вам знадобиться:

Насамперед згущене молоко потрібно вилити у миску. Сюди ж додайте сухе молоко, але попередньо його варто просіяти, щоб не було грудочок.

Далі ретельно перемішайте суміш за допомогою вінчика. Якщо маса вийшла рідкою або навпаки — загустою, поступово додайте більше сухого або згущеного молока.

На охолоджені паски обережно нанесіть глазур за допомогою лопатки та прикрасьте за власним бажанням. Залиште вироби на кілька годин при кімнатній температурі, щоб глазур повністю висохла.

Смачної паски!

Як приготувати глянцеву глазур - дивіться відео:

Інші рецепти:

Хто такий Ектор Хіменес-Браво?

Ектор Хіменес-Браво - колумбійський шеф-кухар, ресторатор, телеведучий. Особливу популярність в Україні здобув, як суддя кулінарного реаліті-шоу "МастерШеф". Творець власного кулінарного стилю "Nuevo Latino". У травні 2021 року отримав українське громадянство. Під час повномасштабної війни підтримав Україну. Займається благодійністю на користь ЗСУ та приготуванням обідів для тероборони, ЗСУ, поліції, госпіталів і нужденних.

Джерело матеріала
loader
loader