/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F03d3b1112fea1ec91c12a500b6991204.jpg)
Як зварити густий і наваристий бульйон: спробуйте простий спосіб у духовці
Насичений, ароматний і густий бульйон без особливих зусиль можна приготувати у духовці.Щоб вам не довелось стояти на кухні годинами та стежити за процесом, спробуйте цей спосіб.Потрібно покласти овочі та м'ясо до каструлі, поставити її до духовки, зачекати 15 год., дістати і просто зібрати все те, що зібралося згори. Бульйон готовий.Класичний варіант приготування такого бульйону:4 л холодної води;1 курка;шматок качки;шматок яловичини;кілька курячих лапок;овочі (морква, петрушка, селера, цибуля);3 лаврові листи;8 зерен запашного перцю;15 зерен чорного перцю;2 ст. л. солі.Всі інгредієнти кладуть до каструлі, заливають холодною водою, ставлять до холодної духовки, встановлюють температуру 110-115 градусів і залишають так на 15 год.А можете створити свій власний рецепт за смаком. Якщо все робити правильно, результат вас приємно здивує.
