/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F7abdf2551f4ea8cbd6f4c3b0035fb1a7.jpg)
Яєчний салат, який готують на Великдень десятиліттями: обов'язково спробуйте
Яєчні салати – відмінний вибір не лише для Великодня, але саме в цей час вони стають особливо популярними. Їхня головна перевага – доступні інгредієнти та неперевершений смак.
Цей салат готувати значно швидше, ніж овочевий, а результат перевершує всі очікування! Величезною гордістю для Польщі є цей рецепт, адже він був створений ще минулого століття. Він стане чудовим доповненням до великоднього столу, коли у вас буде багато яєць, але приготувати його можна й у будь-який інший зручний момент.
Інгредієнти
- мариновані гриби
- 300 г
- круто зварені яйця
- 10 шт.
- консервований горошок
- 1 банка
- мариновані огірки
- 5 шт.
- часник
- 2 зубчики
- сіль і перець
- за смаком
- майонез
- для заправлення
- гірчиця
- для заправлення
- шніт-цибуля
- для прикрашання
Процес приготування:
- Зваріть яйця круто в підсоленій воді з додаванням трохи оцту, щоб уникнути витікання білків у разі тріщин на шкаралупі.
- Поки яйця варяться, підготуйте інші інгредієнти: наріжте мариновані огірки кубиками, злийте рідину з консервованого горошку та грибів, а гриби теж поріжте дрібно.
- Всі підготовлені компоненти – гриби, огірки, часник (попередньо пропущений через прес) – покладіть в миску. Поріжте варені яйця та додайте до решти інгредієнтів.
- До салату додайте майонез (2 ложки) і гірчицю (1 ложку). Приправте чорним перцем по смаку, а сіль додавайте обережно.
- За бажанням можна додати дрібно нарізану цибулю для аромату. Добре перемішайте, дайте настоятися в холодильнику кілька годин, щоб смаки злились в одне ціле.
Смачного!

