/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F3%2F25b0c4bae8e926dd3cca3041b09998ea.png)
Подорожчання м’ясних продуктів в Одесі: супермаркети оновили ціни на курятину, яловичину та свинину
Подорожчання м'ясних продуктів в Одесі розпочалося на початку березня, коли супермаркети переглянули ціни, повідомляє Politeka.net.
Як повідомляє портал "Мінфін", найбільше зросли ціни на курятину. Що стосується яловичини, то тут найбільше зростання ціни відбулося на гуляш і ребра.
- Гуляш подорожчав із 326,82 грн. до 331,50 грн/кг.
- Ребра зросли в ціні з 185,80 до 185,90 грн/кг.
За останній місяць куряче м'ясо подорожчало на кілька гривень. Ціна на стегно зросла зі 113,87 грн до 125,40 грн за кілограм, а гомілка – з 79,80 грн до 86,10 грн. Ціни тушки змінилися трохи, піднявшись з 86,95 до 94,15 грн. Найбільше подорожчало куряче філе – зі 177,63 грн. до 183,43 грн. за кілограм.
Торкнулося також подорожчання м'ясних продуктів в Одесі та свинини. Усі види свинини дорожчали на кілька гривень. Середня ціна грудинки минулого місяця становила 178,37 грн/кг, а зараз – 182,15 грн/кг. Лопатка продавалася за 190,690 грн/кг, а поточного місяця – по 190,20 грн/кг.
Подорожчання м'ясних продуктів в Одесі 2025 року показало збільшення ціни на 7–22% залежно від категорії. Наприклад, куряче стегно зросло в ціні на 7%, а яловичий гуляш – на 22%. Лише за січень цього року вартість м'ясних продуктів збільшилась на 2-7%.
Останні новини України:
Нагадаємо Politeka писала, Популярний овоч подешевшав ще більше: які ціни стануть новою реальністю для українців.
Також Politeka писала, Ціни на овочі до нового урожаю стануть новим ударом по гаманцям: якого подорожчання очікувати.

