Неймовірно смачні млинці: Хіменес-Браво з "Майстер Шеф" дав рецепт бендериків до Масниці
Неймовірно смачні млинці: Хіменес-Браво з "Майстер Шеф" дав рецепт бендериків до Масниці

Неймовірно смачні млинці: Хіменес-Браво з "Майстер Шеф" дав рецепт бендериків до Масниці

Відомий шеф-кухар і ресторатор, незмінний суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво, показав, як приготувати смачнющі млинці-бендерики з куркою, пише Політека.

Одна з переваг цього рецепту в тому, що порція невелика, тому вам не доведеться годину стояти та смажити млинці – все дуже просто та швидко.

Для тіста на млинці нам знадобиться:

  • 1 яйце
  • 0,5 ч.л. цукру
  • дрібка солі
  • 50 г борошна
  • 5 г олії
  • 125 г молока

Для мʼясної начинки, як повідомляє Політека, суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво використав:

  • 200 г курячого фаршу
  • пів цибулини
  • сіль і мелений перець - за смаком

Щоб приготувати тонкі та смачні млинці, які не рвуться та легко перевертаються, спочатку суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво змішує до однорідності яйце з цукром, сіллю, молоком та олією.

Далі суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво всипає борошно та добре вимішує тісто на млинці, розбиваючи всі грудочки.

Смажити млинці треба на розігрітій сковороді, змащеній олією, буквально по пів хвилини з кожного боку.

Цибулю для начинки дрібно нарізаємо та додаємо до курячого фаршу, приправляємо сіллю, перцем і перемішуємо.

Кожен млинець розрізаємо навпіл. Викладаємо по 1 ст.л. начинки на кожну половинку млинця та формуємо трикутні бендерики, як на відео.

Після цього суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво обсмажує бендерики на вершковому маслі з обох боків.

Останні новини України:

Крім того, Політека розповідала, що суддя "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився покращеним рецептом торта "Наполеон".

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader