/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F25911c9957a3b750f8942d1d5ea6a067.jpg)
Якщо на картці 50 гривень — приготуйте цю страву: курячі сердечка стануть ідеальним доповненням до картоплі
Такі сердечка стануть чудовим обідом або вечерею з будь-яким гарніром
Дехто обожнює субпродукти та знає, які смачні страви можна з них приготувати: тушковані курячі шлуночки з печерицями, печінкові оладки або паштет. Сьогодні ми пропонуємо звернути увагу на курячі сердечка.
Протушкувавши курячі сердечка їх можна подавати як підливку до картоплі, гречки та макаронів. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "prikorm_kids_menu".
Як приготувати курячі сердечка у сметані
Інгредієнти:
- 1 кг курячих сердець;
- 2 цибулини;
- 1 морква;
- 150-200 мл сметани (жирність 15-20%);
Спосіб приготування:
1.Курячі сердечка очистити від трубочок та нарізати поздовж на 2-4 частини.
2.Цибулю та моркву нашаткувати та обсмажити до золотистого стану.
3.Додати серця та тушкувати близько 20 хвилин.
4.Потім додати сметану та тушкувати ще хвилин 10-15.
Переглянути цей допис в Instagram

