Ця намазка на хліб точно буде вам до смаку.
Любителям масла з хлібом присвячується. Смачний рецепт намазки лише з кількох інгредієнтів, головний з яких - вершкове масло.
Рецептом смачної і ніжної намазки поділився Instagram Dmitriy Chikalo.
Інгредієнти
- 200 г вершкового масла
- 150 г бекону
- 70 г зеленої цибулі
- три зубчики часнику
- сіль, мелений перець, копчена паприка – до смаку
Приготування
1. Дрібною соломкою наріжте бекон, а потім посмажте його на добре розігрітій сковорідці. Готувати - поки весь зайвий жир не розтопиться.
2. Після смаження перекладіть бекон на серветку чи паперовий рушничок, щоб прибрати олію.
3. Дрібно поріжте цибулю та додайте її до вершкового масла. Воно має бути кімнатної температури. Потім додайте до маси бекон та спецій до смаку.
4. Всі інгредієнти ретельно перемішайте та перекладіть до контейнера, що щільно закривається, а потім поставте до холодильника.
- Хрусткі деруни за п'ять хвилин: рецепт швидкої та дуже смачної страви
- Скільки та як можна зберігати майонез
- Про це знає не кожна господиня: чому не можна смажити котлети одразу після приготування фаршу