Цікавий трюк із холодною водою: як зробити пельмені кулінарним шедевром
Цікавий трюк із холодною водою: як зробити пельмені кулінарним шедевром

Цікавий трюк із холодною водою: як зробити пельмені кулінарним шедевром

Професійні кухарі поділилися секретом, який допоможе зробити пельмені ще смачнішими.

Головне:

Попри те, що пельмені, здавалося б, одна з найпростіших і найпопулярніших страв, їх теж треба вміти приготувати. Ба більше, їхній смак можна суттєво покращити, використовуючи простий кулінарний трюк. Не всім відомий секрет з легкістю перетворить звичайні напівфабрикати на справжній гастрономічний шедевр, пише Главред з посилання на ресурс useti.org.ua.

Як правильно варити пельмені, щоб підсилити їхній смак?

Головний секрет полягає у створенні температурного контрасту під час варіння.

  1. Налийте у каструлю необхідну кількість води й доведіть її до кипіння.
  2. У киплячу воду покладіть заморожені пельмені та ретельно перемішайте.
  3. Коли пельмені спливуть на поверхню, настав час використати лайфхак — поступово додайте склянку холодної води. Це створить різкий перепад температури.
  4. Після додавання холодної води дочекайтеся повторного закипання. Через кілька хвилин пельмені будуть готові.
  5. Такий підхід забезпечує ідеальне проварювання м’яса всередині, а тісто стає надзвичайно м’яким і ніжним.

До слова, раніше пояснювалось, як правильно відварювати заморожені пельмені. Експерти дали відповідь, кидати в окріп чи ні.

Інші цікаві новини:

Що за ресурс Useti.org.ua?

Useti.org.ua - молоде незалежне інтернет-видання українських новин, яке зосереджується на подіях в Україні. Воно прагне відбирати найважливішу, потрібну та цікаву інформацію, яку, можливо, важко знайти на інших ресурсах.

Джерело матеріала
loader
loader