Як приготувати капусту, щоб не тушкувати і не смажити
Що приготувати з капусти, щоб було смачно та швидко. Можна потушити на сковорідці, а можна запекти в духовці, в пакеті. Обов'язково спробуйте - готувати таку капусту одне задоволення — поставити в духовку і все. Головне не забути вчасно витягнути. А смак капусти в пакеті просто приголомшливий, зовсім не схожий на смажену або тушковану капусту.
Як приготувати капусту — запекти в духовці у пакеті
Отже, що приготувати капусту в пакеті, нашаткуємо її соломкою. Якщо капуста жорстка, потрібно пом'яти її руками.
- Для пів кілограма капусти беремо цибулину середнього розміру, ріжемо кубиками, невелику моркву натремо на великій тертці. Додаємо сіль, чорний мелений перець на смак та 4 ст. л олії, все перемішуємо.
- Капусту з інгредієнтами кладемо у рукав для запікання або пакет, додаємо лавровий лист, закріплюємо краї.
- Кладемо у розігріту духовку і готуємо за 200 градусів 30-40 хвилин.
- За бажанням у середині приготування капусту можна витягнути, щоб потрусити для рівномірного приготування.
Дістаємо із духовки, капуста готова. Таким чином приготована капуста може слугувати
Капуста в пакеті є чудовим гарніром, а якщо додати до приготовленої капусти, наприклад, обсмажені ковбаски або м'ясо, то вийде повноцінна друга страва. У холодному вигляді така капуста я чудовою закускою, а для пиріжків — це просто незамінна начинка.