Незвичний рецепт опеньок: як приготувати відбивні з грибів
Незвичний рецепт опеньок: як приготувати відбивні з грибів

Незвичний рецепт опеньок: як приготувати відбивні з грибів

Це ідеальний вибір для простої сімейної вечері. Мінімум інгредієнтів, простий процес і незабутній смак. Як втілити цей кулінарний експеримент у життя розповідає 24 Канал з посиланням на Сookpad.

Відбивні з опеньків

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 500 грамів шапочок опеньків;
– 3 яйця;
– сіль – до смаку;
– перець – до смаку;
– спеції – до смаку;
– борошно для обкачування – до смаку;
– олія для смаження – до смаку.

Приготування:

  1. Відокремте шапочки грибів від ніжок.
  2. Великі гриби підійдуть найкраще. Відваріть шапочки до готовності.
  3. Посоліть, поперчіть і додайте улюблені спеції, наприклад, мускатний горіх, щоб надати страві яскравішого смаку.
  4. Збийте яйця з сіллю та перцем.
  5. Кожну шапочку занурте в яєчну суміш, а потім обкачайте в борошні.
  6. Обсмажте шапочки з обох боків на сковороді до утворення золотистої скоринки.

Смачного!

Ще один цікавий рецепт: готуємо гриби усметані.

Джерело матеріала
loader