Цю страву завжди з'їдають першою: рецепт салату "Принц" з м'ясом та огірками, новорічне меню
Цю страву завжди з'їдають першою: рецепт салату "Принц" з м'ясом та огірками, новорічне меню

Цю страву завжди з'їдають першою: рецепт салату "Принц" з м'ясом та огірками, новорічне меню

Новий рік вже незабаром, але в нас усіх є цілий місяць, щоб до нього підготуватися. Ми багато писали про те, в яких кольорах потрібно зустрічати 2025 рік, що заборонено ставити на стіл, а що потрібно обов'язково...

Але конкретних рецептів ми вам ще не давали, а вже пора. Адже Змія – дама у нас досить примхлива і, наприклад, свинину та бобові на столі вона точно не оцінить. А що на рахунок "Принца"? Записуйте рецепт супер-смачного святкового салату.

Новорічний стіл, скріншот: Youtube

Інгредієнти:

  • Відварене м'ясо - 250 г;
  • Варене яйце - 3 шт.;
  • Сир - 100 г;
  • Волоські горіхи - 50 г;
  • Маринований огірок - 3 шт.;
  • Чеснок — 1 зубчик;
  • Майонез.

Приготування салату "Принц":

1.Поділяємо на невеликі волокна відварене м'ясо, нарізаємо дрібним кубиком мариновані огірки. Натираємо на великій тертці варені яйця та сир, подрібнюємо ножем волоські горіхи. Натираємо до маринованих огірків зубчик часнику, змішуємо.

2.В кулінарне кільце викладаємо шар м'яса, змащуємо майонезом. Викладаємо на м'ясний шар огірки з часником, злегка утрамбовуємо та покриваємо сіточкою з майонезу. Яйця кладемо на огірковий шар, теж утрамбовуємо, змащуємо майонезом.

3.Покриваємо яєчний шар сиром, змащуємо майонезом. Посипаємо сирний шар подрібненим горіхом. Забираємо кулінарне кільце і подаємо салат до столу. Це чудовий спосіб зробити для святкового столу нову, не типову страву.

Салат "Принц", кадр з відео

Раніше ми повідомляли, що до Нового року смакота буде у вас на столі: ароматна та смачна настоянка з гарбуза, легендарний рецепт.

Джерело матеріала
loader