Страва може мати багато варіацій.
Ніжний, в міру солодкий і просто тане у роті. Це все про улюблений з дитинства желейний сирний десерт.
Рецептом поділилася Олена Степченко на своїй сторінці у Tik-Tok.
Інгредієнти
- кисломолочний сир - 1 кг;
- желе - будь-які чотири види;
- вода - 800 мл (по 200 мл на кожний вид желе).
Приготування
- Кожний смак желе висипаємо у глибоку миску. Заливаємо 200 мл кип'яченої води та розмішуємо, аби желе повністю розтануло.
- Розділяємо кисломолочний сир на чотири частини - по 250 гр. Кожну частину змішуємо з одним видом желе і перебиваємо блендером до однорідної консистенції.
- Одну частину желе викладаємо у форму і ставимо до холодильника, аби десерт прихолов. Далі так само викладаємо інші три частини желейної маси та залишаємо у холодильнику на кілька годин.
- Наче у дитинстві: як приготувати надзвичайно ніжну сирну запіканку
- Карамельно-яблучний тірамісу: ідеальний десерт на холодну пору
- Гарбузовий манник, який сподобається навіть тим, хто не любить овоч