Рване м'ясо: як приготувати ситну страву на всі випадки життя
Рване м'ясо: як приготувати ситну страву на всі випадки життя

Рване м'ясо: як приготувати ситну страву на всі випадки життя

Учасниця суперфіналу кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Рябенко розповіла, як можна зробити смачну страву із "рваним м'ясом".

Якщо ви шукаєте ідею для ситної та смачної страви, рване м'ясо – це те, що вам потрібно. Воно просто тане в роті та ідеально підходить для перекушування у будь-який час. Ця страва не тільки смачна, але й досить проста у приготуванні. Ось що вам знадобиться для його створення:

Інгредієнти:

  • Яловичина (лопатка) — 2-2,5 кг;
  • сіль;
  • Перець;
  • Мікс спецій для м'яса;
  • Цибуля — 2 шт.;
  • Часник - 5 зубців;
  • Помідори очищені, нарізані – 1 банка (або свіжі – 3 шт.);
  • Бульйон або вода - 120 мл;
  • Петрушка для подачі.

Спосіб приготування:

М'ясо посоліть, поперчіть, додайте спеції і добре натріть цією сумішшю.

Цибулю наріжте півкільцями і викладіть на дно каструлі. Зверху покладіть підготовлене м'ясо.

Додайте подрібнений часник, помідори та бульйон. Накрийте кришкою і відправте в розігріту до 160 ° C духовку на 4-5 годин (можливо навіть на більший час).

Як тільки м'ясо стане м'яким і легко роздирається, акуратно порвіть його щипцями, як показано на відео. Потім помістіть назад у духовку з кришкою при температурі 210°C на 30 хвилин. Це дозволить утворитися апетитній скоринці.

Останні новини України:

Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Майстер Шеф": дуже просто та смачно.

Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.

Смачно, як у ресторані: рецепт популярного італійського салату із помідорів.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader