Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився секретами приготування ідеальних домашніх чебуреків із хрустким тістом і сиром, що тягнеться.
Тісто на чебуреки найчастіше роблять на основі води, але замість звичайної води "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво радить узяти сильногазовану, тоді тісто виходить ідеальним.
Для тіста на чебуреки "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
- мінеральна вода сильногазована - 115 г
- борошно - 250 г
- цукор - 1 ст.л.
- олія - 15 г
Начинку цього разу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво пропонує зробити суперсирну, з використанням чотирьох видів сиру: 25 г моцарели, 25 г голландського сиру (або іншого твердого), 15 г сиру з блакитною пліснявою та 5 г пармезану.
Щоб приготувати тісто для чебуреків, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво просто замішує воду з борошном, цукром та олією. Тісто виходить досить тугим. Загортажмо його в плівку та даємо трохи відпочити.
Для начинки натираємо та змішуємо чотири види сиру.
Тісто "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво ділить на порційні шматочки, розкачує кожну в тонке коло, викладає сирну начинку та формує чебуреки, заліплюючи краї.
Смажимо чебуреки на добре розігрітій пательні з великою кількістю олії з обох боків до золотистості. Чебуреки виходять хрусткими та румʼяними, а всередині начинка, яка апетитно тягнеться.
Останні новини України:
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.