Сирський перевірив підготовку частин до оборони у Запорізькій області
Сирський перевірив підготовку частин до оборони у Запорізькій області

Сирський перевірив підготовку частин до оборони у Запорізькій області

Головнокомандувач Збройних сил Олександр Сирський проінспектував частини та підрозділи у Запорізькій області та перевірив їх підготовку до оборонних дій в осінньо-зимовий період. Про це повідомив сам Сирський у Telegram.

- Працював у частинах та підрозділах, що беруть участь в оборонній операції у Запорізькій області. На цій частині фронту продовжуються бойові дії різної інтенсивності. Ворог застосовує штурмову та бомбардувальну авіацію, дрони всіх типів у поєднанні з вогнем артилерії та мінометів. У цих умовах головним завданням є посилення оборони військ та забезпечити максимальну стійкість лінії оборони, - зазначив головнокомандувач.

Сирський також зустрівся з командирами бригад і разом із ними проаналізував обстановку в районах бойових дій, стан забезпечення підрозділів боєприпасами, БПЛА та засобами РЕБ. Головнокомандувач повідомив, що було вжито заходів для забезпечення підрозділів додатковою кількістю озброєння, техніки та всім необхідним.

  • 20 жовтня Олександр Сирський з'їздив на Курський напрямок фронту, де поспілкувався з бійцями, які воюють на цьому напрямі. За підсумками поїздки було ухвалено низку рішень, щоб РФ не змогла перехопити ініціативу.
  • Наприкінці вересня Сирський вирушив на найгарячіші ділянки Східного фронту, де зустрівся з військовими і на місці оцінив обстановку.
Джерело матеріала
loader
loader