«Пироги з ожиною» від KOZAK SISTERS: лідерка гурту розповіла, чим унікальний перший альбом
«Пироги з ожиною» від KOZAK SISTERS: лідерка гурту розповіла, чим унікальний перший альбом

«Пироги з ожиною» від KOZAK SISTERS: лідерка гурту розповіла, чим унікальний перший альбом

Про це вона розповіла в авторській програмі Геннадія Кірії «Увага: Кірія».

«Я не є просто співачка. Я не є виконавиця. Я є кріейтор. Я є той, хто створює пісню, і той, хто є носієм материнської пісні. Я пишу власні пісні. І я презентую світу, діаспорі і людям в Україні материнську українську пісню. Отже, має бути щось більше, ніж просто пані Ганна, яка виходить і починає презентувати пісню, розповідати історію і співати. Потрібна команда, де будуть працювати, і професіонали, і волонтери, і моя родина», - підкреслює Ганна Козакова.

За словами гості програми, те, що її сестри – учасниці гурту, взагалі дивовижно, скидається на те, що сам Бог допомагає проєкту і дає можливість родині працювати разом. А творчі відносини, констатує вона, завжди дуже емоційні, дуже амбітні, дуже складні.

Нещодавно, зазначає співачка, вони мали дебютний концерт, побудований на дебютному альбомі – «Пироги з ожиною». За її словами, коли почалася робота над альбомом, почалася суперечка, як у кожній творчій родині, команді, яким його робити, бо, здавалось би, світ вас іще не чув, і краще, щоб аудиторія отримала пісні з одного напрямку і вподобала їх усіх.

«Проте у мене була зовсім протилежна думка. Я вважала, що потрібно створити альбом різноманітний, щоб були і веселі пісні, і сумні пісні, і патріотичні, і ліричні, і навіть містика українського етнофольку для того, щоб ми зрозуміли на цьому першому альбомі (а ми маємо 14 авторських унікальних пісень), які саме пісні прийшлися до смаку найбільше нашим слухачам. І тому в цьому альбомі є поєднання надзвичайно цікавих колаборацій», - пояснює Ганна Козакова.

Джерело матеріала
loader