Матч Динамо — Шахтар: де дивитися матч і прогноз на українське дербі
Матч Динамо — Шахтар: де дивитися матч і прогноз на українське дербі

Матч Динамо — Шахтар: де дивитися матч і прогноз на українське дербі

Імовірність успіху команд розцінюють приблизно як рівну. Шахтар іде четвертим із 19 балами після 9 турів. Динамо — другим.

У неділю, 27 жовтня, о 18:00 київське "Динамо" на стадіоні ім. Лобановського зіграє з донецьким Шахтарем у центральному матчі поточного сезону. Перед "Класичним" Динамо йде другим у таблиці УПЛ із 25 очками. Шахтар посідає четверту сходинку з 19 балами після 9 турів. Першою йде Олександрія.

Динамо — Шахтар: де дивитися матч

Динамо — Шахтар

Пряму трансляцію Динамо — Шахтар покажуть телеканали UPL.TV і 2+2, які, серед іншого, є на платформі Київстар ТВ. У списку трансляцій Megogo зустріч також є.

До всього іншого, матч першої та другої команд УПЛ минулого сезону буде показано на YouTube-каналі FootballHub.

Прогноз на матч Динамо — Шахтар

Шанси команд на успіх розцінюють приблизно як рівні. Коефіцієнт на перемогу "біло-синіх" — 2,66. Перемога "помаранчево-чорних" — 2,58. Нічия — 3,45.

Нагадаємо, щоДинамо поступилося Ромі, поразка на "Стадіо Олімпіко" стала вже третьою в нинішньому розіграші Ліги Європи.

Також повідомлялося, щоШахтар поступився Арсеналу в Лізі Чемпіонів через курйозний автогол воротаря Дмитра Різника. До честі голкіпера варто сказати, що саме він не дозволив Леандро Троссарду подвоїти рахунок із пенальті, призначеного за гру рукою Валерія Бондаря.

Джерело матеріала
loader
loader