Жертвами атаки РФ на Дніпро стали троє людей, а в Києві - загинув підліток
Жертвами атаки РФ на Дніпро стали троє людей, а в Києві - загинув підліток

Жертвами атаки РФ на Дніпро стали троє людей, а в Києві - загинув підліток

Армія Росії завдала ударів дронами по Києву, внаслідок чого загинула 15-річна дівчинка. Ще п'ятеро мирних людей отримали поранення. Про це повідомив столичний мер Віталій Кличко у своєму Телеграм-каналі.

– У будинку в Солом'янському районі пошкоджено квартири з 17 по 21 поверх. Пожежу було ліквідовано. Загинула дівчинка 2009 року народження. Постраждали п'ятеро людей. Четверо надали допомогу на місці, одну людину госпіталізували, - написав градоначальник.

Масованого російського удару зазнав у ніч на 26 жовтня і Дніпро. Там ворог випустив ракети по житлових будинках та медустанові. В результаті загинули троє людей, а 18 отримали поранення.

- З-під завалу двоповерхового житлового будинку рятувальники витягли трьох загиблих. Ще одну жінку вдалося врятувати. Її дістали зі зруйнованого будинку та передали медикам. Загалом рано поранення отримали 18 осіб, серед них 4 дитини, - повідомили у пресслужбі ДСНС.

  • 20 жовтня Кривий Ріг Дніпропетровської області зазнав ракетного обстрілу. В результаті постраждали 17 людей. Із них 14 знадобилася допомога медиків, а 8 поранених госпіталізували. Тоді від російської атаки отримали пошкодження готель, магазин, адмінбудівлю, навчальний заклад, сім багатоквартирних будинків та понад десяток автомобілів.
  • 25 жовтня Київ зазнав п'ятнадцятої повітряної атаки в жовтні. Внаслідок нічної повітряної атаки у столиці зафіксовано падіння уламків. Зокрема, у Дарницькому районі міста уламки збитих ворожих дронів спричинили спалах на відкритій території дерев та трави.
Теги за темою
Київ Обстріл
Джерело матеріала
loader