Загинула дівчинка, є постраждалі: РФ вночі понад 7 годин атакувала Київ – з’явилися деталі
Загинула дівчинка, є постраждалі: РФ вночі понад 7 годин атакувала Київ – з’явилися деталі

Загинула дівчинка, є постраждалі: РФ вночі понад 7 годин атакувала Київ – з’явилися деталі

Тіло загиблої 15-річної дівчинки знайшли у квартирі на 20-му поверсі житлової багатоповерхівки після того, як туди влучив ворожий дрон.

Російські окупанти у ніч на суботу, 26 жовтня, здійснили атаку на Україну, запустивши велику кількість дронів. Загарбники атакували, зокрема, і Київ. Повітряна тривога у столиці нашої держави лунала з вечора й упродовж ночі – загалом її тривалість становить понад 7 годин.

Подробиці удару розповіли у Київській міській військовій адміністрації. Зазначається, що Сили оборони виявили і знешкодили до десятка російських ударних дронів, які загрожували столиці.

"Шістнадцята повітряна атака на Київ у жовтні. Цієї ночі російська армія знову застосувала БпЛА. Вони були запущені з південного та північно-східного напрямків. На столицю України баражуючі боєприпаси заходили кількома хвилями. Повітряна тривога у столиці з вечора і протягом ночі оголошувалася тричі та сумарно тривала 7 з половиною годин. Сили Оборони виявили і знешкодили до десятка російських ударних дронів, які загрожували Києву. (Точну кількість та тип дронів оприлюднять Повітряні Сил)", – йдеться у повідомленні.

Внаслідок атаки окупантів загинула 15-річна дівчинка, шестеро людей постраждали. Тіло загиблої знайшли у квартирі на 20-му поверсі житлової багатоповерхівки після того, як туди влучив ворожий дрон.

"На жаль, в місті не обійшлося без жертв російської атаки. Загинула молода дівчина. В багатоквартирному житловому будинку в Солом’янському районі було пошкоджено квартири з 17 по 21 поверхи. В одній з квартир на 20-му поверсі виникла пожежа. В цьому помешканні пізніше рятувальники і знайшли тіло загиблої. Співчуття рідним і близьким. Загалом з будинку було евакуйовано понад 100 чоловік. Постраждало 6 осіб (з них 1 госпіталізовано). Дані оперативного зведення оновлюються та уточнюються" – зазначили в КМВА.

Новина доповнюється…

Джерело матеріала
loader