"Ощадбанк" запровадив плату за зміну PIN-коду: як її уникнути
"Ощадбанк" запровадив плату за зміну PIN-коду: як її уникнути

"Ощадбанк" запровадив плату за зміну PIN-коду: як її уникнути

У "Ощадбанку" нагадали клієнтам, що якщо ви забули PIN-код своєї картки, немає потреби замовляти нову. Ви можете легко змінити його дистанційно, і це не вимагатиме звернення до відділення банку.

Голова правління Сергій Наумов повідомив про це у своєму Telegram-каналі, сказавши, що такий запит надходить у контакт-центр досить часто.

Для зміни PIN-коду є кілька способів:

  • через чат-бот "Ощадбанка";
  • у контакт-центрі за допомогою голосової помічниці Софії;
  • у додатку "Мобільний Ощад".

"Ощадбанк", скріншот: YouTube

Якщо вибрати програму, процес буде простий: потрібно зайти в "Налаштування карти", вибрати функцію "Налаштування PIN-коду" і ввести новий.

"Для зміни через голосову помічницю, потрібно здійснити дзвінок з фінансового номера телефону на безкоштовний номер 0800210800 і повідомити про необхідність зміни PIN-коду, озвучити останні чотири цифри карти та дотримуватися підказок", – написав Наумов.

Важливо, що перша зміна PIN-коду безкоштовна, а кожна наступна буде коштувати 15 грн. Однак, якщо ви використовуєте програму "Мобільний Ощад", всі зміни PIN-коду для вас безкоштовні.

"У програмі "Мобільний Ощад" необхідно вибрати карту, за якою потрібно змінити PIN-код, натиснути в правому верхньому куті «Налаштування карти», вибрати функцію «Налаштування PIN-коду» та ввести новий код."

Крім того, Знай.ua повідомляв, пенсіонерів позбавлять залишків виплат на картах: що приготував Кабмін

Джерело матеріала
loader
loader