Чоловік подорожує країною з паралізованою матір'ю на спині
Чоловік подорожує країною з паралізованою матір'ю на спині

Чоловік подорожує країною з паралізованою матір'ю на спині

Сяо Ма вирішив продати будинок і машину, щоб мати можливість оплатити поїздки. Через стан здоров'я його мати вже не може говорити, але вона завжди посміхається, коли вони подорожують.

31-річний Сяо Ма продав своє майно, щоб подорожувати Китаєм зі своєю паралізованою матір'ю, несучи її на спині, так само як вона робила це з ним, коли він був немовлям. Про це пише Oddity Central.

Герою історії було лише 8 років, коли його батьки потрапили в страшну автомобільну аварію, внаслідок якої батько загинув, а мати втратила можливість рухатися. Йому та його старшій сестрі довелося самим піклуватися про себе, а також про матір, у якої згодом діагностували церебральну атрофію. Подорослішавши, він працював на полях, збираючи бавовну, був підмайстром у різних сферах і відкрив свій власний ресторан у Сіньцзяні.

Більша частина зароблених ним грошей йшла на відновлення матері, і його наполеглива праця, здавалося, окуповувалася: жінка поступово змогла покинути ліжко, яке стало для неї в'язницею, сісти в інвалідне крісло і навіть зробити кілька маленьких кроків. Однак кілька років тому Сяо Ма дізнався жахливу новину про те, що церебральна атрофія його матері не тільки невиліковна, а й прогресує з величезною швидкістю. Тоді він вирішив по максимуму використати той час, що йому залишилося з нею провести.

Замість того щоб зосередитися на своєму бізнесі, Сяо Ма вирішив продати будинок і машину, щоб мати змогу брати свою матір у поїздки по Китаю. Вони відвідали гору Тяньшань, озеро Тяньчі та інші місця в Сіньцзяні, а також пекінську площу Тяньаньмень і Велику стіну. Літня жінка вже не може говорити, але вона завжди посміхається, коли вони подорожують, що дуже тішить її сина.

Фотографії 31-річного чоловіка, який несе на спині свою матір на площі Тяньаньмень, стали вірусними в китайських соціальних мережах, викликавши схвалення мільйонів людей по всій країні. Однак Сяо Ма вже багато років носить свою матір на руках і документує їхні подорожі в коротких відеороликах, що публікуються на Douyin, китайській версії TikTok.

Раніше Фокус повідомляв, що 105-річна жінка розкрила секрет свого довголіття. Кетлін Хеннінгс відсвяткувала свій день народження в колі сім'ї та близьких друзів. Під час вечірки вона дала дві важливі поради для тих хто хоче дожити до її років.

Також стало відомо, що жінка осліпла, зробивши помилку під час приймання душу. Рейчел Прохнов зіткнулася з рідкісним захворюванням, яке виникає під час носіння контактних лінз. Інфекція викликає біль, почервоніння, світлочутливість і може призвести до сліпоти.

Джерело матеріала
loader
loader