У Запоріжжі згорів притулок для тварин, загинули собаки
У Запоріжжі згорів притулок для тварин, загинули собаки

У Запоріжжі згорів притулок для тварин, загинули собаки

У Запоріжжі пізно ввечері 24 жовтня згорів притулок для тварин «Хвостики», загинули п'ятеро собак. Про це повідомила пресслужба поліції Запорізької області.

- Займання виникло в приватному прихистку для тварин у Запорізькому районі обласного центру. На повідомлення про подію разом зі співробітниками ДСНС негайно виїхали поліцейські територіального підрозділу поліції. Пожежу локалізовано, однак, за попередніми відомостями, пʼять собак згоріли у вольєрах, - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці додали, що попри швидке прибуття рятівників, коли вони приїхали, вогонь охопив велику територію притулку.  На сторінці Хвостиків у Facebook опублікували відео пожежі. За кадром чоловік говорить про підпал. Повідомляється, що волонтерка Олена Джима, яка опікувалась тваринами, отримала опіки  рук.

  • 23 вересня 2023 року у Києві згорів притулок для тварин 'Котобаза', що знаходився на Теремках. Багато котів загинуло або отримали важкі травми. 
  • 24 серпня 2023 року у Рівному пес врятував господарів від пожежі. Вогонь спалахнув вночі в будинку і господарі могли загинути. Однак собака почав битися у двері і дерти їх лапами на вулицю, чим розбудив людей. 
Теги за темою
пожежа
Джерело матеріала
loader