Свічки в шафі для білизни і м'ята у відрі для сміття: 7 ідей для постійного та приємного аромату в будинку
Свічки в шафі для білизни і м'ята у відрі для сміття: 7 ідей для постійного та приємного аромату в будинку

Свічки в шафі для білизни і м'ята у відрі для сміття: 7 ідей для постійного та приємного аромату в будинку

Ніщо не зрівняється з відчуттям, коли заходиш у чистий, свіжий і приємно пахне будинок. Але вам не потрібні хімікати, щоб досягти цього ефекту.

Як каже Грег Форест, консультант з нерухомості, "люди втомилися від тих самих запахів", так що ось сім класних ідей, як зробити свій будинок ароматним і затишним.

1. Ваніль на лампочках

Чи знаєте ви, що лампочки можуть робити ваш будинок ароматнішим? Просто додайте кілька крапель екстракту ванілі на вимкнені лампочки. Коли вони нагріються, запах починає розпускатися. Це простий та оригінальний спосіб наповнити будинок солодким ароматом.

Свічка / фото: Freepik

2. Ароматичні свічки у несподіваних місцях

Не поспішайте запалювати свічки – просто поставте їх у місцях, де на них ніхто не чекає. Наприклад, у шафі для білизни. Це не тільки приємно здивує вас щоразу, коли ви відкриєте двері, але й зробить вашу постільну білизну запашною.

3. М'ята у відрі для сміття

Ефірна олія м'яти на ватяних кульках допоможе позбутися неприємного запаху у відрі для сміття. Воно не тільки освіжить, а й відлякає комах – відмінний трюк, якщо ви забули винести сміття.

4. Киплячий білий оцет

Чи приготували щось із сильним запахом? Киплячий білий оцет допоможе позбутися його. Просто поставте каструлю з оцтом на плиту і свіже повітря вам забезпечене.

Інтер'єр. Фото: Youtube

5. Капсули для утилізації сміття своїми руками

Якщо у вас смердить сміттєпровід, зробіть заморожені кубики з білого оцту та лимонної чи апельсинової цедри. Киньте їх у слив і прокрутіть - ваш сміттєпровід буде як новенький.

6. Освіження меблів

Періодично очищайте її за допомогою харчової соди. Просто посипте, зачекайте півгодини і пропилососьте - ваші меблі знову будуть свіжими.

7. Каструлі для кип'ятіння

Для створення затишної атмосфери просто закип'ятіть воду з лимоном, розмарином та гвоздикою. Аромат, який рознесеться по будинку, буде чудовим. Цей трюк чудово працює днями відчинених дверей і створює атмосферу затишку.

Ось такі прості, але ефективні способи зробити ваш будинок не лише чистим, а й ароматним. Користуйтеся та дивуйте гостей!

Нагадуємо, ніколи в житті не ставте 40 градусів на пралці: які речі заборонено прати за такої температури

Раніше ми писали прості трюки, які допоможуть заощадити час на кухні

Вам буде цікаво дізнатися, як продовжити життя літньому гардеробу восени: 8 "рецептів" від блогерки, що надихає

Джерело матеріала
loader
loader