Артур Логай розповів, як ледь не наклав на себе руки
Артур Логай розповів, як ледь не наклав на себе руки

Артур Логай розповів, як ледь не наклав на себе руки

Український актор Артур Логай зізнався, що 13 років тому мало не вчинив самогубство. В інтерв'ю Аліні Доротюк артист зазначив, що тригером послужила лудоманія (вид залежності, характерний патологічним потягом хворого до азартних ігор - Авт.) і борги, що накопичилися через неї.

– Я втомився. Якби я справді тоді цього хотів, то ми б зараз із тобою не розмовляли б. Я думаю, що в той момент, 13 років тому, це було і бажання, і небажання, і спосіб звернути увагу, і спосіб зняти відповідальність за те, що накоїв. Це борги, відповідальність перед матір'ю. Зараз, озираючись назад, воно все потроху... Якби я хотів, то довів би це до кінця. Можливо, мені тоді пощастило, що батьки приїхали раніше, ніж мали приїхати... Можливо... Було досить глибоко, - зазначив актор.

Логай додав, що ця залежність у нього є і зараз, проте він навчився правильно розставляти пріоритети.

- Вона й досі є. Я змінив оточення. Але воно все одно таке страшне, погане в голові. Особливо в якісь важкі періоди життя. Коли ти щось вигравав, якусь неабияку суму, - уточнив він. - У мене зараз немає часу. Знову ж таки, я ходжу в зал роблю вправи, приймаю рішення читати перед сном, а не залипаю в TikTok. У мене, наприклад, зараз мета 50 підтягувань, присідань, але я собі придумав таку штуку... Я роблю їх за чотири підходи, а хочу робити за два. Загалом, ти робиш ту людину, якою ти хочеш бути. Вибираєш, ти зараз би пішов з'їв торт або біг тейсті, або пішов зробив пробіжку в 3 км. І це не говорить про те, що не можна їсти біг тейсті, просто на все є свій час.

Артуру 31 рік. Він актор та співак. У 2014 році брав участь у шоу X-Factor, а також є переможцем шоу "Танці із зірками". Одружений з дівчиною на ім'я Євгенія, яка народила йому сина Лева. Логай також має сина Германа від попередніх стосунків. Найвідоміші його ролі - у проектах "Київ вдень та вночі", "Моя улюблена Страшка", "У неділю рано зілля копала".

Артур Логай розповів, як ледь не наклав на себе руки - Фото 1
Джерело матеріала
loader
loader