iPhone SE 4 на підході — чого чекати від нового «бюджетника» Apple
iPhone SE 4 на підході — чого чекати від нового «бюджетника» Apple

iPhone SE 4 на підході — чого чекати від нового «бюджетника» Apple

iPhone SE 4 на підході — чого чекати від нового «бюджетника» Apple - Фото 1

Постачальники та партнери Apple розпочнуть масове виробництво нового бюджетного смартфона iPhone SE 4 в грудні цього року. Про це повідомив аналітик Мінг-Чі Куо. Розглянемо, чого варто очікувати від цієї моделі.

Згідно з наявною інформацією, наступний iPhone SE матиме такий самий дизайн, як базова модель iPhone 14. Смартфону приписують 6,1-дюймовий OLED дисплей та підтримку функції біометричної ідентифікації Face ID.

Також Apple iPhone SE 4 матиме новіший процесор A-series та 8 ГБ оперативної пам’яті, що забезпечить підтримку Apple Intelligence. Водночас в пристрої буде доступна одиночна 48-мегапіксельна камера, роз’єм для підзарядки USB-C, а також перший 5G-модем, розроблений Apple.

Очікується, що новий iPhone SE буде випущено в першій половині 2025 року, швидше за все, в березні або квітні. Відповідно, початок масового виробництва пристрою, який очікується в грудні, запланований із врахуванням цього терміну. За оцінками Куо, постачальники Apple випустять близько 8,6 млн iPhone SE 4 протягом першого кварталу наступного року.

Apple випустила поточний iPhone SE в березні 2022 року.

Джерело: macrumors

iPhone SE 4 на підході — чого чекати від нового «бюджетника» Apple - Фото 2
Теги за темою
Apple Смартфони
Джерело матеріала
loader
loader