Зеленський готує ще один план - про те, що зробить сама Україна
Зеленський готує ще один план - про те, що зробить сама Україна

Зеленський готує ще один план - про те, що зробить сама Україна

Володимир Зеленський готує ще один план. За даними ВВС Україна, він доручив органам влади розробити пропозиції для так званого внутрішнього плану дій, який би допоміг країні вистояти в умовах війни. Ця ініціатива не є альтернативою Плану перемоги українського президента.

Як повідомили кілька джерел у владі, мова йде про документ, який стосуватиметься внутрішніх рішень в багатьох сферах – ВПК, оборона, економіка, соціальна політика та інші.

За задумом президента, він, на відміну від його плану перемоги, що стосується західних партнерів, передбачатиме кроки, які має виконати сама Україна.

- Президент вже дав доручення стосовно розробки цього плану/ Мета – зробити все можливе, аби зберегти єдність та досягти результатів у різних сферах розвитку країни, - повідомило джерело в команді Зеленського. 

Його мають підготувати і представити українцям до кінця року.

  • У вересні Володимир Зеленський повіз до США свій План перемоги, у якому містяться кроки, які країна пропонує здійснити західним партнерам для перемоги у війні проти Росії. Після цього цей документ представили у Верховній Раді та європейським лідерам. План Зеленського складається з пʼяти пунктів і трьох таємних додатків. Чотири перших потрібно реалізувати під час війни, пʼятий – післявоєнний. На цей момент триває обговорення пунктів плану перемоги із партнерами. 
  • 17 жовтня президент України Володимир Зеленський відповів на питання, чому в його Плані перемоги багато пунктів, які вже відхилили у минулому. Він заявив, що деяких партнерів необхідно "рухати вперед".
Теги за темою
Володимир Зеленський
Джерело матеріала
loader
loader